X

ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza!

Halo ve Destiny serisinin geliştiricisi Bungie, birkaç gün önce NetEase Games ile 100 milyon dolarlık bir ortaklık imzaladı.

ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza!

Zübeyr Bozkurt / Skorer

Çin’de Tencent Games’in ardından en büyük 2. oyun geliştirici şirketi konumunda bulunan NetEase Games aynı zamanda Onmyoji ve Wildfire’ın da geliştiricisi, aynı zamanda Blizzard’a air olan World of Warcraft, Hearthstone ve Overwatch gibi eSpor dünyasının gözde oyunlarının da Çin’deki yayın hakları NetEase Games’e ait.

Ortaklığın her iki şirketin de karşılıklı yararına çalışması bekleniyor. NetEase Games, Çin oyun pazarında daha rekabetçi bir güce sahip olacak ve Bungie, bu anlaşmayla daha küresel bir oyun şirketi olma yolunda ilerleyecektir.

Bungie’nin İcra Kurulu Başkanı Pete Parsons, bu ortaklığın “küresel bir çok franchise eğlence stüdyosu olma fırsatı” olduğunu ve yatırımların yeni başlıklar için kaynak olacağını söyledi.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.