X

AB’den Galatasaray’a teşekkür mektubu

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'den, Suriyeli çocuklar için yapılan organizasyon nedeniyle teşekkür mektubu geldi.

AB’den Galatasaray’a teşekkür mektubu

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Berger’in mektubunda  Galatasaray’ın misafirperverliğine teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandığı  belirtildi:
 
“Suriyeli çocuklar için 16-18 Nisan tarihlerinde düzenlenen  etkinliklerdeki emeğiniz ve doğrudan ilginiz için size teşekkür etmek istiyorum.  İş birliğiniz ve olağanüstü çabalarınız sayesinde sığınmacılar için dayanışma  oluşturduk. Galatasaray Kulübü tarafından gösterilen misafirperverlik ve  profesyonellik için müteşekkirim. Size katkılarınızdan dolayı en içten  teşekkürlerimi sunuyor, yeni iş birliklerimizin gelecekte de devam etmesini  diliyorum.”
 
Galatasaray Kulübü, AB Türkiye Delegasyonu ve Türk Kızılayı, 16 ve 18  Nisan’da düzenlenen etkinliklerle Türk ve Suriyeli çocuklara sürpriz  hazırlamıştı. Düzenlenen ilk organizasyonda, 12 sığınmacı çocuk, Galatasaray’ın  antrenmanında futbolcularla bir araya gelmişti. Sığınmacı çocuklar,  Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor maçını da statta izlemişti.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.