X

1. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği’den Demirören’e teşekkür

1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'ndan istifa eden Yıldırım Demirören'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

1. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği’den Demirören’e teşekkür

1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, “Yedi yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevine vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Sayın Yıldırım Demirören’e teşekkür ederiz. Sayın Yıldırım Demirören’in görevi bırakmasının ardından yapılacak seçime kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini sürdürecek Sayın Hüsnü Güreli’ye başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneğinin açıklamasında ise şunlar kaydedildi:

“Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı yaptığı 7 yıllık süre içinde Türk futboluna değerli hizmetleri olan, alt lig kulüplerine verdiği desteklerle bizleri yalnız bırakmayan Sayın Yıldırım Demirören’e teşekkürlerimizi sunarız. Bu vesileyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini vekaleten haziran ayındaki genel kurula kadar yürütecek olan Sayın Hüsnü Güreli’ye de hayırlı olsun dileklerimizi iletir, başarılar dileriz.”

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.