X

Sivas’ta 3 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, futbolcular Zoro Cyriac, Aydın Karabulut ve İlker Sayan'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Sivas’ta 3 futbolcu kamp kadrosuna alınmadı

Teknik direktör Hakan Keleş’in kadroda düşünmediği isimler arasında  yer alan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Zoro Cyriac, orta saha oyuncuları  Aydın Karabulut ve İlker Sayan, kırmızı-beyazlı ekibin Antalya’daki devre arası  kamp çalışmalarına dahil edilmedi.
 
Futbolculara, kendilerine kulüp bulmaları konusunda bildirim yapıldı.
 
Daha önce de Sivasspor forması giyen ve sezon başında kırmızı-beyazlı  ekibe dahil edilen Aydın Karabulut, beklenenin altında bir performans  sergileyerek geride kalan 17 haftalık periyotta sadece 1 maçta 3 dakika forma  şansı buldu.
 
Sezon başında Sivas Belediyespor’dan transfer edilen 26 yaşındaki  oyuncu İlker Sayan da 2’si Süper Lig, 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere  üç maçta 104 dakika forma giydi.
 
Kırmızı-beyazlıların 2017-2018 sezonu başında kadrosuna dahil ettiği  orta saha oyuncusu Zoro Cyriac, geçen sezon 19’u Süper Lig, 3’ü ise Ziraat  Türkiye Kupası’nda olmak üzere 22 maçta forma giymiş ve 2 kez gol sevinci  yaşamıştı. Bu sezon 6’sı Süper Lig, 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 7  maçta 120 dakika oyunda kalan Cyriac, beklenenin altında bir performans ortaya  koydu.
 
Sivasspor’da ara transfer döneminde şimdiye kadar Brezilyalı oyuncu  Robinho ile yollar ayrılmış, Cezayirli orta saha oyuncusu Carl Medjani’nin  sözleşmesi de karşılıklı feshedilmişti.
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.