X

Sivasspor’a bir sambacı daha: Evangelista

Roberto Carlos, Cicinho, Robinho, Douglas'la başlayan Sivasspor'daki samba geleneği sürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Nantes'ta forma giyen Lucas Evangelista'yı renklerine bağlıyor. Teknik direktör Hakan Keleş, bu oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Sivasspor’a bir sambacı daha: Evangelista

Robinho’yu sattıktan sonra orta sahada hücuma yönelik bir oyuncu kazandırmak isteyen Demir Grup Sivasspor aradığı ismi buldu. Kırmızı-Beyazlılar, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes’ın 23 yaşındaki oyuncusu Lucas Evangelista ile büyük ölçüde anlaştı. Transferin bugün resmiyet kazanması bekliyor.
 
Fransa’da bu sezon 11 maçta görev yapan futbolcu 1 gole katkı sağlarken teknik direktör Hakan Keleş de oyuncuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
‘Yetiştirmeye çalışıyoruz’
 
Evangelista hakkında konuşan Keleş, “Görüştüğümüz oyuncular arasında. Ama şu an netlik kazanmış bir şey yok. Oyuncu imza atmadan da bir şey söyleyemeyiz. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle olan problemleri aşmaya çalışıyoruz. Büyük çoğunu aştık. Yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 
 
(Fanatik)
 
 
 
 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.