X

Bojan Krkic, Sivasspor’dan gelen teklifi reddetti

Stoke City'de forma giyen Bojan Krkic, Sivasspor'dan gelen transfer teklifini reddetti.

Bojan Krkic, Sivasspor’dan gelen teklifi reddetti

Spor Toto Süper Lig‘de son dönemde yaptığı transferler ile dikkatleri üzerine çeken Sivasspor‘un Bojan Krkic ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Kariyerine İngiltere Championship takımlarından Stoke City‘de forma giyen Krkic, Sivasspor‘a ‘Şu anda Türkiye‘de forma giymeyi düşünmüyorum‘ şeklinde yanıt vererek transfer defterini kapattı.

Bojan Krkic kısa bir süre önce yaptığı açıklamada ‘İlk yılımda La Liga‘da 10 gol attım. İnsanlar ‘evet, yeni Messi geldi‘ dediler. Messi olmadığımı biliyordum ama hiçbir şey yapamıyordum. Roma ve Milan‘a giderken de, ‘Yeni Messi‘ olarak gittim. İyi oynamak yetmedi, en iyisi olmam lazımdı. Bu beni engelledi. İngiltere‘de saha dışında İspanya‘dan daha çok saygı görüyorum. Şampiyonlar Ligi‘nde final oynadım, büyük takımlarda oynadım ve şimdi Championship‘te oynuyorum. Zor bir durum ama ben zevk alıyorum‘ ifadelerini kullanmıştı.

(Sporx)

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.