X

Türkeli’de 4 spor tesisin ihalesi yapıldı

TÜRKELİ’YE YAPILACAK 4 SPOR TESİSİN İHALESİ YAPILDI TÜRKELİ BELEDİYE BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN'İN GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ YAPMIŞ OLDUĞU GİRİŞİMLER SONUCUNDA 2 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK 1’İ KAPALI 4 SPOR TESİSİSİNİN İHALESİ YAPILDI.

Türkeli’de 4 spor tesisin ihalesi yapıldı

Türkeli ’de 2 milyon liraya mal olacak 1’i kapalı 4 spor tesisinin ihalesi yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Belediye Başkanı Veysel Şahin arasında imzalanan protokolle ilçeye önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak ve yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak 1 adet kapalı halı saha ve 3 mahalleye 3 adet semt sahasının yapım ihalesi, Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Türkeli’nin spor kompleksine döneceğini belirterek, yatırımların ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e, Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’a, Ak Parti Türkeli İlçe Başkanı Turan Yıldırım’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.