X

Olexander Gladky, Adana Demirspor’da!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'dan forvet oyuncusu Olexander Gladky'yi transfer ettiğini duyurdu.

Olexander Gladky, Adana Demirspor’da!

Spor Toto 1. Lig’de 27 puanla 9. sırada bulunan Adana Demirspor, bir yeni transferi daha açıkladı. Akdeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’dan Ukraynalı forvet Olexander Gladky’yi 1.5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Yapılan açıklama şöyle

Adana Demirspor’umuz, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen Oleksandr Gladky ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Profesyonel kariyerine 2003 yılında Metalist Kharkiv kulübünde başlayan Gladky, daha sonra sırasıyla Kharkiv, Shakhtar Donetsk, Dnipro Dnipropetrovsk, Karpaty Lviv, Shakhtar Donetsk, Dinamo Kyiv, Karpaty Lviv, Chernomoretz Odesa ve Çaykur Rizespor kulüplerinde oynadı.
 
Kariyerinde daha önce Shakhtar Donetsk’le UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk dahil birçok başarı kazanan 31 yaşındaki Ukraynalı golcü bugünden itibaren takımımızla birlikte çalışmalara başlayacak.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.