X

Boluspor, Vukadinovic ve Fink’le sözleşme imzaladı!

Boluspor, transferin son gününde anlaşmaya vardığı Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Boluspor, Vukadinovic ve Fink’le sözleşme imzaladı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, ara transfer döneminde Çaykur Rizespor’dan Matic Fink ve Sparta Prag takımından Vukadin Vukadinovic’i kadrosuna kattı. Kulübün Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde düzenlenen imza töreninde iki oyuncuyla sezon sonuna kadar imza atıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkcı, “Dün akşam itibariyle transfer sona erdi. 3 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. Berkay Dabanlı, İsmail Haktan Odabaşı ve Uğur Akdemir. İhtiyacımız olan mevkiler için Sakaryaspor’dan stoper Burak Bekaroğlu, sağ bek ve sol bek oynayan daha önce Çaykur Rizespor’dan tanıdığımız Matic Fink ve Sparta Prag takımından Vukadin Vukadinovic’i kadromuza kattık. Bu transferler Bolusporumuza hayırlı olsun” dedi. 
 
Boluspor’a geldikleri için mutlu olduklarını söyleyen oyuncular, ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirten Vukadin Vukadinovic, “Burada olduğum için çok mutluyum. Eski kulübümden Semih Kaya çok iyi bir arkadaşımdır. Gelmeden önce onunla görüştüm. Çok iyi referanslar, çok güzel şeyler duydum. Burada bulunduğum için çok pozitif duygular içerisindeyim. Elimden gelen katkıyı takıma vermek istiyorum. Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.