X

Tüm Takımı Kovdu: Sizinle Işim Bitti!!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet özkan, Tff 1. Lig’de Bandırmaspor’la Oynadıkları Karşılaşmada Forma Giyen Futbolcuların, Miskin, Silik Ve Korkak Bir Maç.

Tüm Takımı Kovdu: Sizinle Işim Bitti!!

TFF 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Altınordu’nun başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün internet sitesinden yayımlanan yazısında ligin 3. haftasında Bandırmaspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçta forma giyen oyunculara sert bir şekilde seslendi. Oyuncularına, “Futbol ayakla oynanır, arada sırada kafayla da vurulur” diye seslenen Başkan Özkan, “Kafalarının içindeki beyinleri salata olanların en üst liglere kadar tırmanmalarına imkan tanımayan bir üst düzey rekabet branşıdır. Bandırmaspor maçında Altınordu A takımı formasını temsil eden futbol emekçileri, siz Altınordu Futbol Kulübü’nün ülkemiz için ne kadar değerli olduğunun farkında değilsiniz, olsaydınız bu kadar miskin, silik ve korkak maç çıkarmazdınız” dedi. “BENİM SİZİNLE İŞİM BİTMİŞTİR”

Futbolcuları, Altınordu misyonunun yüklendiği değerlerin farkında olmamakla suçlayan Özkan, “Farkında olsaydınız coşkulu, tempolu ve cesur futbol oynardınız. Benim sizinle işim bitmiştir. Beni uyandırdığınız için, bu hamlemi 2 yıl önceye çekmeme neden olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. 2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama adam gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. 2017 yılında bizi evlatlarımızla baş başa bırakın. 1 Ocak 2017 günü Altınordu organizasyonu için yepyeni bir dönem başlayacak. Önce geri çekileceğiz, sonra evlatlarımızla iyi hazırlık yapıp bir daha geri adım atmamacasına ileri hamle yapacağız” ifadelerini kullandı. “EY PARALI ASKERLER…” TFF 1. Lig’in 17. haftasındaki Eskişehirspor maçına altyapı oyuncularıyla çıkacaklarını aktaran Özkan, “8 Ocak 2017, evlatlarımızı ilk 11 süreceğimiz ilk gün olacak. Belki o gün Eskişehir’den 5 yiyeceğiz. Ama bir gün tarih şöyle yazacak: Evet, bu Avrupa şampiyonu Altınordu A Takımı özkaynak futbolcuları, 7 yıl önce çıktıkları ilk profesyonel maçlarında 5 yemişlerdi” değerlendirmesinde bulundu. Futbolcularına, “Ey kendilerinin profesyonel bir iş yaptığını zannedenler, ey paralı askerler, ey lejyon takımı” diye seslenen Özkan, yazısını “Ya Rab duy sesimi, o günü göster ve sonra beni yanına al Ya Rab” temennisiyle bitirdi. SAKALI VE RENKLİ KRAMPONU YASAKLAMIŞTI Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, daha önce de teknik kadro ve öz kaynaklarından yetişen tüm sporculara sakal bırakmayı yasaklamış, renkli kramponların ise sadece A takımda giyilebileceğini söyleyerek gündem oluşturmuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.