X

Sivasspor, Boluspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Ptt 1. Lig Ekiplerinden Sivasspor, Ligin Ilk Haftasında Oynayacağı Boluspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Sivasspor, Boluspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor!

12 günlük Kızılcahamam kampını tamamlayan Sivasspor, 3 günlük iznin ardından yeniden Sivas’ta toplanarak ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kızılcahaman kampının çok olumlu geçtiğini belirten Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü yaptığı açıklamada, “Biraz saha zeminleriyle alakalı ufak sorunlar yaşadık ama normaldir. Bunları da en kolay şekilde atlattık. Oyuncu arkadaşların performansı her geçen gün biraz daha iyiyi gidiyor. Onların istekli ve olumlu çalışmaları bizi oldukça mutlu ediyor. Bunun sonucunda ortaya çıkan tablo, yapılan hazırlık maçları hepsi Allah’a şükürler olsun ki gayet olumlu. Bizi lig öncesi daha çok daha heyecanlandırıyor, çok daha umutlandırıyor. Şehrimizin, camiamızın beklentisine cevap verecek çok iyi takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik üç etap anlamında. Lige 15 günlük bir süre var. Bu sürede eksiklerimizi, yeni katılan oyuncularımızın takıma uyumuyla beraber en iyi şekilde değerlendirip lige çok iyi bir başlangıç yapmak temennimiz” dedi.

Özköylü, takımdaki futbolculara inandığını ve güvendiğini ifade ederek, “Onların ortaya koyacağı performans hepimiz için çok önemli. Onlar da zaten gerekeni biliyorlar ve yapıyorlar. Bundan sonra da yapacaklar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu takım herkesin beklediği güzel sonuçları Allah’ın izniyle alacak ve herkesi mutlu edecek. Biz taraftarlarımızdan, camiamızdan onların desteğini bekliyoruz. Maçlar 90 dakika. Sezon 34 hafta. Bunu unutmayalım. Her zaman son gülen iyi güler. Biz de inşallah son gülen olacağız. Sivasspor’u olması gereken yere Süper Lig’e taşımak için mücadelemizi yapacağız. İnşallah rabbim de bu düşüncede bizi Muvaffak eder. Sezon sonunda istediğimiz sevinci hep beraber yaşarız” diye konuştu. 

Hakan Kaleli
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.