X

Serdar Deliktaş: ‘İlk Hedefimiz Ligde Kalmak’!

Kardemir Karabükspor’un Yeni Transferlerinden Serdar Deliktaş Ve Defans Oyuncusu Hakan Arslantaş, Ilk Hedeflerinin Ligde Kalıcı Olmak Olduğunu Söyledi.

Serdar Deliktaş: ‘İlk Hedefimiz Ligde Kalmak’!

Bolu’nun Karacasu beldesinde bulunan termal otelde Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan idmanda futbolcular koşu, pas, istasyon ve top kapma çalışması yaptı.

Gittikçe ağırlaşan kampta Hırvat hoca, futbolculara güçlendirme ve ağırlık yükleyerek, yeni sezona hazır bir kadro ile girmenin hesabını yapıyor.

Deliktaş: “Hedefimiz ligde kalmak”
İdman sonrası açıklamalarda bulunan kırmızı-mavili ekibin forvet oyuncusu Serdar Deliktaş, Kardemir Karabükspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Takımda hiç yabancılık çekmedim. Yeni sezon hazırlıklarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Hocamız genç ve dinamik birisi. Bu özelliklerini takıma yansıtıyor. İlk hedefimiz ligde kalıcı olmak. Lige yeni çıkan bir ekibiz ama hiç yabancısı değiliz. Bu dinamikliği lige yansıtıp, alabildiğimiz en yüksek puanı almak ve rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Eğlenceli ve dinamik bir takım olacağız. Takıma yeni geldim ama heyecanlıyım. Taraftarımızın iyi kötü demeden yanımızda olmalarını istiyoruz. Sahada biz onlar için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Arslantaş: “Düşük performans sergilediğimiz zamanlar olabilir”
Defans oyuncusu Hakan Aslantaş ise Karabük temsilcisine gelerek doğru bir adım attığını belirterek, “Sezonun nasıl geçeceğini kimse bilemez. 34 haftalık uzun bir maraton bizi bekliyor. Bizim bir asansör takımı olmamamız gerekiyor. Bu kulüp ve şehir bunu hak etmiyor. 34 hafta ne olursa olsun taraftarımız bizi desteklemeli. Bazen kötü dönemler ve düşük performans sergilediğimiz zamanlar olabilir” diye konuştu.
Karabükspor hafta sonu birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayarak, 22 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’da ikinci etap kamp çalışmalarına devam edecek. 

YASİN ERDEM
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.