X

Senegalli Boubacar Dialiba Yeni Malatyaspor’da!

Yeni Sezon Hazırlıklarını Bolu Abant’ta Sürdüren Yeni Malatyaspor, Adanaspor Ile Oynadığı Ve 1-0 Kazandığı Hazırlık Maçından Sonra Günü Tek Idmanla.

Senegalli Boubacar Dialiba Yeni Malatyaspor’da!

Sarı-kırmızılı takım transferde Senegalli sol kanat oyuncusu Boubacar Dialiba ile her konuda anlaşmaya vardı.
Hazırlık maçında forma şansı bulan oyuncular hafif tempoda koşu yaparken, antrenman eksiği bulunan oyuncular ağır bir idman gerçekleştirdi. Adanaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ortaya konulan oyundan memnun kaldığı gözlenen teknik direktör İrfan Buz’un, kompakt oyun nedeniyle futbolcularına övgüler yağdırdığı ama daha çok aşama kat etmeleri gerektiğini de paylaştığı ifade edildi.

Yeni transferlerle geçen sezondan kalan oyuncuların kısa sürede yaşadığı uyumu beğenen Buz’un, yapılacak sol açık ve forvet takviyesinden sonra takımın tam hazır hale geleceğini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.
Dialiba’nın kampa yarın katılması bekleniyor.

Öte yandan Bolu’da devam eden Yeni Malatyaspor kampına bir futbolcunun daha dahil edileceği öğrenildi. Polonya futbol ligi takımlarından Cracowia Krakow forması giyen Senegalli sol kanat oyuncusu Boubacar Dialiba ile her konuda anlaşan sarı kırmızılı yönetim bu oyuncuyu Türkiye’ye getirdi. İstanbul’da başkan Gevrek ile son kez görüşen ve sağlık kontrolünden geçen Dialiba, sözleşme imzalamasının ardından yarın karayoluyla Bolu kampına gidecek. Bosna Hersek ve Senagal pasaprtu taşıyan 28 yaşındaki siyahi oyuncu sol açık mevkiinde görev yapıyor. 1.80 boyundaki Dialiba, Polonya’nın en üst düzey futbol ligi olan Ekstraklasa’da Cracowia Krakow formasıyla 7 gol kaydetti.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.