X

Samsunspor, 6 Futbolcu Ile Sözleşme Yenilemedi!

Ptt 1. Lig Ekiplerinden Samsunspor, Yeni Sezon öncesi 6 Futbolcu Ile Yollarını Ayırdı.

Samsunspor, 6 Futbolcu Ile Sözleşme Yenilemedi!

İki dönem transfer yasağı alan ve bir dönem daha transfer yapamayacak olan kırmızı-beyazlılar, yeni sezon öncesinde 6 futbolcusuyla yeni sözleşme imzalamadı. Geçen senenin iskelet kadrosundan Ofoedu ve Taha Yalçıner’in biten sözleşmeleri yenilenmedi. Kiralık olan oyuncular Oğuzhan Berber, Ersel ve Kone ile ise prosedür gereği sözleşme uzatılmadı. 36 yaşındaki deneyimli oyuncu Musa Aydın ise futbolu bıraktı. Sözleşmesi sona eren Bulgar futbolcu İvanov konusunda ise somut bir gelişme atılmadı. İvanov’un da takımdan ayrılması halinde Samsunspor’da yolların ayrıldığı futbolcu sayısı 7’ye yükselecek.

Canberk Aydın, ikinci kampa katılacak
Öte yandan Samsunspor’da yetişen ve A takıma kadar yükselen genç futbolcu Canberk Aydın, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulübü federasyona şikayet etmiş, sonrasında ise yönetimle arası açılmıştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile Canberk ile aynı şartlar altında 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı ve ilk etap kamp kadrosuna alınmayan futbolcunun 2. etaptaki kamp kadrosuna dahil edileceği belirtildi.

Ayrılan futbolcuların ardından Samsunspor’un kadrosu şu oyunculardan oluşuyor:
“Furkan Köse, Bekir Sevgi, Orhan Erdoğan, Alperen Pak, Burhan Arman, Canberk Aydın, Distel Zola, Ekigho, Ercan Yazıcı, Erdi Dikmen, Mert Gülşen, Fatih Kılıçkaya, Hasan Kılıç, Mehmet Çakır, Muharrem Efe, Murat Gürbüzerol, Mustafa Sevgi ve Ousmane N’Diaye.”

Ayrıca kampa götürülen 10 alt yapı oyuncusundan yeterli görülen bazı futbolcular ile profesyonel sözleşme imzalanacak. 

Erdi Demür
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.