X

Özalan: ‘Yurt Dışı Kampına Kadar Kadro şekillenecek’!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay özalan, Yurt Dışı Kampından önce Kadronun şekilleneceğini Kaydetti.

Özalan: ‘Yurt Dışı Kampına Kadar Kadro şekillenecek’!

Yeni sezon çalışmalarında bir haftayı geride bıraktıklarını aktaran Özalan, “Yeni transferler aramıza katılmaya başladı. Yurtdışında oynamış ama son durumlarını bilmediğimiz denenmeye gelen futbolcular, kiralıktan gelen oyuncular ve mevcut oyuncularımız için kadro Cumartesi’ye kadar şekillenecek. Geçtiğimiz sezondan sorunu olan oyuncularımız ile görüşüldü ve sözleşmelerinde güncelleme ile uzatmaya gidilerek sorunlar çözüldü. Kamp için birkaç yere baktık ancak tesislerimizin daha iyi olduğuna karar verdik. Burada çalışmaktan memnunum” dedi.

“Ligi iyi biliyorum”
PTT 1. Ligi iyi bildiğini belirten Özalan, “Lige uygun takım kuruyoruz. Taraftarımızı çok iyi biliyorum. Onların önünde çok maça çıktım. Yürekten ateşli olduklarını biliyorum. Onların parçası olmak beni mutlu ediyor. Büyük camia ve en iyisini hak ediyor. 3 yıllık anlaşma yaptık. Birinci aşamadan sonra Avrupa Kupalarına gidecek bir kadro kuracağız. Futbolculuk yıllarımda ortaya koyduğum mücadeleci futbolu teknik adam olarak da futbolcularıma aşılayacağım. Koşan mücadele eden takım ruhunu kazanmış bir ekip oluşturacağız” şeklinde konuştu. 

Mustafa Yıldırım
ESKİŞEHİR
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.