X

Göztepe Boluspor Trt Spor Canli Izle! Göztepe Bolu

Göztepe Boluspor Canlı Izle! Tff 1.lig Play-off Yarı Final Ilk Maçında Izmir Temsilcisi Göztepe Sahasında Boluspor’u Ağırlayacak. Süper Lig Yolunda Büyük önem.

Göztepe Boluspor Trt Spor Canli Izle! Göztepe Bolu

Göztepe Boluspor CANLI izle! TFF 1.Lig Play-off yarı final ilk maçında Göztepe sahasında Boluspor’u ağırlayacak. Süper Lig’e çıkma yolunda büyük önen taşıyan mücadele 21:30’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Göztepe Boluspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacak. İşte tüm detaylar… GÖZTEPE BOLUSPOR TRT SPOR CANLI İZLE! Boluspor taraftarlarından MHK’ya hakem tepkisi Boluspor’un Play-Off mücadelesinde yarın Göztepe ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hakemi olarak Bülent Yıldırım’ın atanmasına Boluspor taraftarları tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veren Boluspor’un yarın Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi Boluspor taraftar grupları maçın hakeminin Bülent Yıldırım olarak atanmasına tepki gösterdi.  

Boluspor taraftar gruplarından Yarenler ve Cadde 14 adına açıklama yapan Fatih Altundal, Bülent Yıldırım’ın hatalı karar verdiğinde takipçisi olacaklarını ifade ederek, “Göztepe ile ligin ilk yarısında oynadığımız maçın hakemi ile Play-Off’taki ilk karşılaşmamızın hakemi aynı kişi. İlk devre Göztepe ile oynadığımız deplasman karşılaşmasında direk sonucu etkileyen çok bariz hatalar vardı. Bu kararlar altında 1-0 kaybettiğimiz bir maç var. Yarınki karşılaşmada her iki takım için de sonuca etki edecek hatalı kararlar vermesin istiyoruz” şeklinde konuştu.
Tepkilerinin Göztepe kulübü ya da camiasına olmadığını özellikle belirten Altundal, “Biz sadece Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun vermiş olduğu karara tepki göstermek için bir araya geldik. Dikkat edilmesini istiyoruz çünkü dikkat edilmediği takdirde Türk futbolunda yaşanılanlar ortada. Tepkimize kulak verilmesini ve bu şehrin vebaliyle hiç kimse oynamasın istiyoruz” dedi.  TFF 1. Lig istatistikleri TFF 1. Lig’de normal sezonun sona ermesinin ardından sezona dair istatistikler de netleşti. Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor’un bir üst tura çıkmayı başardığı ligde sezon boyunca toplam 817 gol atılırken, gol kralı ise 24 golle Adana Demirsporlu Pote oldu.  TFF 1. Lig’de normal sezonu şampiyon tamamlayan Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Bir üst lige çıkacak son takım ise play-off’lar sonucunda belli olacak. Play-off serisi Eskişehirspor-Giresunspor ve Göztepe-Boluspor eşleşmelerine sahne olacak. Bu mücadeleler sonucunda finale çıkacak iki takım, Spor Toto Süper Lig’e yükselmek için ter dökecek. Ligde normal sezonun istatistiklerine baktığımızda ise en çok gol atan oyuncu 24 golle Adana Demirsporlu Pote olurken, rakip ağları en fazla sarsan takım ise 62 golle Eskişehirspor. 817 gol atıldı TFF 1. Lig’in normal sezonunda tam 817 gol atıldı. Bu gollerin 78’i penaltıdan gelirken, 572’si ayak, 143’ü de kafa vuruşlarından geldi. Takımlar 24 defa ise kendi ağlarını havalandırdı. 36 golün atıldığı 20. hafta ise, en gollü geçen hafta olarak dikkat çekti. Gol kralı Pote Adana Demirspor’un Fransız futbolcusu Pote, 24 golle gol krallığı zirvesinde yer aldı. Pote’yi 20 golle Bolusporlu Poepon izlerken, Göztepeli Jahovic ise 19 golle 3. sırada yer aldı. En fazla gol Eskişehir’den Ligde normal sezonun en fazla gol atan takımı Eskişehirspor oldu. Kırmızı-siyahlılar, 62 golle bu alanda zirvede yer alırken, Eskişehir’i 56 golle Boluspor, 55 golle de Göztepe izledi. 1467 sarı, 92 kırmızı TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunda 1467 sarı, 92 kırmızı kart çıktı. Ligde en fazla sarı kartı 101 defa ile Mersin İdman Yurdu görürken, Manisaspor ise 8 kırmızı kartla ligin en çok kırmızı kart gören takımı oldu.  Play-off hakemleri belli oldu TFF 1. Lig’de play-off yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 25 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak Giresunspor-Eskişehirspor mücadelesini Hüseyin Göçek, yine aynı gün saat 21.30’da başlayacak olan Göztepe-Boluspor karşılaşmasını ise Bülent Yıldırım yönetecek.
Play-off yarı final karşılaşmalarında rövanşlar 29 Mayıs Pazartesi günü, Süper Lig’e çıkacak üçüncü takımın belli olacağı final mücadelesi ise 4 Haziran Pazar günü oynanacak. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.