X

Giresunspor Eskişehirspor Canli Izle! Trt Spor Canlı | Giresun Eskişehir

Giresunspor Eskişehirspor Maçını Canlı Izlemek Için Doğru Adrestesiniz. Tff 1.lig Play-off Yarı Final Ilk Maçında Karadeniz Temsilcisi Giresunspor Sahasında.

Giresunspor Eskişehirspor Canli Izle! Trt Spor Canlı | Giresun Eskişehir

Giresunspor Eskişehirspor CANLI izle! TFF 1.Lig Play-off yarı final ilk maçında Giresunspor sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Süper Lig’e çıkma yolunda büyük öen taşıyan mücadele 19:00’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Giresunspor Eskişehirspor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacak. İşte tüm detaylar… GİRESUNSPOR ESKİŞEHİRSPOR TRT SPOR CANLI İZLE! Efeler deplasmana gidecek otobüs bulamıyor Eskişehirspor’un Efeler Taraftar Grubunun, play-off mücadelesi yapılacak Giresun maçı için otobüs bulamadıkları belirtildi. Eskişehirspor’u yol dinlemeden tüm sezon boyunca destekleyen Efeler Taraftar Grubu, Giresun’a gidebilmek için otobüs bulamıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Efeler Taraftar Grubu’nun Kurucusu Muharrem Sülük, Tribün Lideri Kürşat Çelik ve Efeler Taraftar Grubu Basın Sözcüsü Ali Erginer, “Elindeki imkanlar gereği Odunpazarı Belediyesi 1 otobüs verdi. Teşekkür ediyoruz. Fakat şehrin önde gelen kesimlerinden hiç ses yok. Bize en az 2 otobüs lazım. Bu sezonu iyisiyle kötüsüyle bitirdik. Gelinen nokta Eskişehirsporumuz için hayati önem taşıyor. Fakat şehrimizin büyükleri ve önde gelenleri farkında değil. Bizler hiçbir zaman destek alamadık, aldığımız kişi ve kurumların sayısı 5’i geçmez. Eskişehir böyle bilsin, bu duyarsız kişiler armanın ve bizim yanımızda olmadılar. Giresun maçı için otobüs arıyoruz, fakat koca şehir tepkisiz kalınca hesap numarasından karınca kararınca bir şeyler topluyoruz. Olduğu kadar minibüs ve otobüs kiralayıp orada bulunmak isteyen taraftarımızı götürmek istiyoruz. Olayın ciddiyetinin artık farkına varmalarını, şehrin önde gelen kesimini taraftarımıza yardımcı olmaya davet ediyoruz. El ele çok şey başardık, bunu da başaracağız” dediler.

Eskişehir’de oynanacak Giresunspor maçının bilet fiyatları belli oldu TFF 1.Lig Play-off yarı final mücadelesinin ikinci maçında Giresunspor’u ağırlayacak Eskişehirspor’da bilet fiyatları belli oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda 29 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00’da oynanacak mücadelede misafir takımın seyircileri 7 liradan karşılaşmayı izleyebilecek. Kale arkası 6 lira, maraton 11 lira, vip biletleri ise 54 liradan alıcı bulacak. TFF 1. Lig istatistikleri TFF 1. Lig’de normal sezonun sona ermesinin ardından sezona dair istatistikler de netleşti. Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor’un bir üst tura çıkmayı başardığı ligde sezon boyunca toplam 817 gol atılırken, gol kralı ise 24 golle Adana Demirsporlu Pote oldu.  TFF 1. Lig’de normal sezonu şampiyon tamamlayan Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Bir üst lige çıkacak son takım ise play-off’lar sonucunda belli olacak. Play-off serisi Eskişehirspor-Giresunspor ve Göztepe-Boluspor eşleşmelerine sahne olacak. Bu mücadeleler sonucunda finale çıkacak iki takım, Spor Toto Süper Lig’e yükselmek için ter dökecek. Ligde normal sezonun istatistiklerine baktığımızda ise en çok gol atan oyuncu 24 golle Adana Demirsporlu Pote olurken, rakip ağları en fazla sarsan takım ise 62 golle Eskişehirspor. 817 gol atıldı TFF 1. Lig’in normal sezonunda tam 817 gol atıldı. Bu gollerin 78’i penaltıdan gelirken, 572’si ayak, 143’ü de kafa vuruşlarından geldi. Takımlar 24 defa ise kendi ağlarını havalandırdı. 36 golün atıldığı 20. hafta ise, en gollü geçen hafta olarak dikkat çekti. Gol kralı Pote Adana Demirspor’un Fransız futbolcusu Pote, 24 golle gol krallığı zirvesinde yer aldı. Pote’yi 20 golle Bolusporlu Poepon izlerken, Göztepeli Jahovic ise 19 golle 3. sırada yer aldı. En fazla gol Eskişehir’den Ligde normal sezonun en fazla gol atan takımı Eskişehirspor oldu. Kırmızı-siyahlılar, 62 golle bu alanda zirvede yer alırken, Eskişehir’i 56 golle Boluspor, 55 golle de Göztepe izledi. 1467 sarı, 92 kırmızı TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunda 1467 sarı, 92 kırmızı kart çıktı. Ligde en fazla sarı kartı 101 defa ile Mersin İdman Yurdu görürken, Manisaspor ise 8 kırmızı kartla ligin en çok kırmızı kart gören takımı oldu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.