X

Adana Demirspor Toplanıyor!

Ptt 1. Lig Takımlarından Adana Demirspor 3. Etap çalışmalarına 11 Ağustos Perşembe Günü Başlayacak.

Adana Demirspor Toplanıyor!

1’nci ve 2’nci etap çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da tamamlayan mavi-lacivertliler 3’üncü ve son etap çalışmalarını da Bolu’da yapacak. Burada ideal kadronun oluşması adına son çalışmalarını yapacak olan takımda ilk antrenman akşam saatlerinde gerçekleştirilecek. 

Bir yandan kamp hazırlıklarını yapan bir yandan da transfer çalışmalarına hız veren mavi-lacivertliler, lige en hazır şekilde girmeyi planlıyor.
PTT 1. Lig 2016-2017 sezonunda ilk maçını deplasmanda Samsunpor ile oynayacak olan Adana Demirspor için ilk iki maç büyük önem taşıyor. Taraftarından yoksun olarak Samsunspor ve kendi sahasında Denizlispor ile kozlarını paylaşacak olan Adana Demirspor, bu maçların devamında verilecek olan milli maç arasında eksikleri kapatmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Erkan Sözeri, takımın Bolu kampında bir hazırlık maçı daha oynayacağını belirterek, kadronun şekillenmesi adına iyi bir sınav olacağını belirtti.
Bolu kampında daha çok teknik ve taktik çalışmalar üzerine yoğunlaşması beklenen ekipte Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin hızlandırılmış programlar uygulayacağı belirtildi.
Mavi-lacivertliler, Bolu’dan direkt olarak Samsunspor deplasmanına hareket edecek. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.