X

Adana Demirspor Mutlu Dönmek Istiyor!

Tff 1. Lig 2016-2017 Sezonunda Ilk Maçını Samsunspor Ile Oynayacak Olan Adana Demirspor Da Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “adana’ya Mutlu Bir Sonuçla Dönüp.

Adana Demirspor Mutlu Dönmek Istiyor!

Akşam saatlerinde Bolu’daki son antrenmanını yapan mavi-lacivertli ekip bugün sabah karayoluyla Samsun’a doğru yola çıktı. “En iyi sonuçla ayrılacağız”
Samsunspor maçının kolay olmayacağını söyleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sahada kazanmak için 90 dakika boyunca mücadele edeceklerinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.
Takım olarak Samsunspor maçından en iyi sonuçla ayrılacaklarına inandığını belirten Sözeri, “İnşallah ilk maçımızda Adana’ya mutlu bir sonuçla dönüp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi. Sözeri’nin ağabeyinden tatlı ikramı
Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin ağabeyi Sadettin Sözeri, Bolu’da yapılan antrenman sonrası takıma tatlı ikramında bulundu. Bolu’da takımı ziyaret eden Sadettin Sözeri, kardeşi Erkan Sözeri ve tüm takıma Samsunspor maçı öncesi başarılar dileyerek elleriyle kaptanlardan Pote ve Emrullah’a tatlı ikram etti.

Khaled yeniden takıma dahil edildi
Bu arada, Cezayirli orta saha oyuncusu Khaled Farid Kharroubi Bolu’da yeniden takıma katıldı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, yaşanan sakatlıkların ardından Khaled’i yeniden takıma dahil ettiklerini söyledi. Sözeri, “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yönetimimiz ve biz Khaled ile yeniden anlaşmayı uygun bulduk. Biliyorsunuz kendisi Kızılcahamam’da bizimle birlikteydi. Ekonomik olarak gerçekten çok cuzi bir fiyata anlaştık. Önümüzde zorlu maç trafiği olacak. Kupa maçlarını ve yaşanabilecek sakatlık ile kart cezalılarını düşünecek olursak Khaled’in faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah hazır olunca kendisini değerlendireceğiz” diye konuştu. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.