X

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan Yapacak!

Eskişehirspor Başkanı Halil ünal, Eskişehir’de Yapımı Devam Eden Stadyumun önümüzdeki Ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımı Ile Açılacağını.

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan Yapacak!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne yapılan ziyarette konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, yeni stat ile ilgili tarihleri verdi. Geçmişte Avrupa Ligi maçları için İstanbul’a gitmek zorunda kaldıklarını anlatan Başkan Halil Ünal, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuyu görüştüklerini ifade etti. Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı sırasında cevap aldıklarını hatırlatan Başkan Ünal, “Şimdi Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu ve inşallah gelerek stadımızın açılışını yapacak. Herkes iyi bilsin ki, Türkiye’ye yapılan en iyi stat, bizim stadımız. Bu bir gerçek. Dünyadaki stadyumların da birçoğunu ben bilirim. Diyebilirim ki, bizim stadyumumuzdan daha iyisi yok. Milli Takım’ın da maç yapabileceği bir stadyum. İnşallah ayın 1’i sonrasında stadı teslim alacağımızı varsayıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile stadı açıp, inşallah sezon sonunda da şampiyon olacağız” dedi.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.