X

Uşaklı özel Vücut Türkiye üçüncüsü Oldu

Antalya’da Düzenlenen “vücut Geliştirme Türkiye şampiyonası”nda Uşaklı Sporcu Emre çelik Kategorisinde Türkiye üçüncüsü Oldu.

Uşaklı özel Vücut Türkiye üçüncüsü Oldu

Antalya’da yapılan “Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası” finallerinde 1,74 metre fizik kategorisinde yarışan Uşaklı sporcu Emre Çelik Türkiye üçüncüsü olarak milli takımda da yer almaya hak kazandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan sporcuyu başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılı sporcuya ihtiyaç duyduğu her noktada yardımcı olacağını belirtti. 3-8 Mayıs 2017 tarihinde İspanya’nın Barcelona şehrine yapılacak olan Vücut Geliştirme Avrupa şampiyonasında ülkemiz adına yarışacak olan sporcumuz Çelik; “Uşak adına aldığım bu dereyi geliştirmek için düzenli çalışmalarıma devam edeceğim. Allah nasip ederse bir Uşaklı olarak ülkemizi Avrupa’da da temsil edeceğim. Desteklerinden dolayı sayın müdürüme ve bana destek olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  Ertunç Öztürk
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.