X

Özet İzle: Juve Barcaladı| Juventus 3-0 Barcelona Maçı Geniş özeti Ve Golleri Izle

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek Final Ilk Maçında Italyan Devi Juventus, Ispanyol Devi Barcelona’yı Sahasında Bozguna Uğrattı. Juventus, Sahasındaki Maçta.

Özet İzle: Juve Barcaladı| Juventus 3-0 Barcelona Maçı Geniş özeti Ve Golleri Izle

Şampiyonlar Ligi’ndeki dev mücadelede Juventus maçın ilk yarısında Paulo Dybala’nın 2 güzel golü sonrası maçı domine etti. Dev maçın 7. ve 22. dakikalarında gelen bu goller sonrası takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. Maçta ikinci yarıya Barcelona baskılı başlasa da Juve bu baskıyı kırdı ve maça tekrar denge getirdi. İtalyan devi 55. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Chiellini ile bir gol daha bularak maçı 3-0 yaptı ve büyük bir avantaj yakaladı. Maçta ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca rövanş maçı öncesi Juventus büyük bir avantaj yakaladı.

Dev maçın rövanşı 19 Nisan Çarşamba günü oynanacak. MAÇIN İLK 11’LERİ: Juventus: 1 Gianluigi Buffon, 3 Giorgio Chiellini, 12 Alex Sandro, 19 Leonardo Bonucci, 23 Daniel Alves, 5 Miralem Pjanic, 6 Sami Khedira, 7 Juan Cuadrado, 17 Mario Mandzukic, 21 Paulo Dybala, 9 Gonzalo Higuain (Rıdvan Turşak / İHA) Barcelona: 1 Marc-Andre Ter Stegen, 3 Gerard Pique, 23 Samuel Umtiti, 24 Jeremy Mathieu, 4 Ivan Rakitic, 8 Andres Iniesta, 14 Javier Mascherano, 20 Sergi Roberto, 9 Luis Suarez, 10 Lionel Messi, 11 Neymar Rıdvan Turşak MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ Muzzi Özcan: "Emre Mor’un durumu iyi" 11 Nisan 2017 21:56 Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan, genç oyuncunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Borussia Dortmund Monaco maçı ertelendi 11 Nisan 2017 21:24 Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bu akşam oynanacak Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi. Dev maç yaşanan patlama nedeniyle ertelendi.… Dev maç öncesi 3 patlama: Bartra yaralandı 11 Nisan 2017 21:06 Almanya’da, Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesinde 3 ayrı bölgede patlama meydana geldi. Dortmundlu futbolcu Marc Bartra’nın yaralandığı bildirildi. Barca’dan PSG’ye tarihi skor! (Geniş özet-gol izle)| Barcelona 6-1 PSG Şampiyonlar Ligi maçı özet izle| 10 Mart 2017 22:18 Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında Barcelona, kendi evinde Paris Saint-Germain ile karşı karşıya geldi ve 4-0’lık ilk maçın rövanşını 6-1’lik tarihi skor ile…
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.