X

Milli Sporcu Yaprak Selin Keskinden Bakan Kılıça Teşekkür

Afyonkarahisar’da şampiyonalara Sünger Havuzunda Hazırlanan 16 Yaşındaki Milli Sporcu Yaprak Selin Keskin’e, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif çağatay Kılıç Sahip.

Milli Sporcu Yaprak Selin Keskinden Bakan Kılıça Teşekkür

 Başarılı genç kız bundan sonra Ankara Eryaman’daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde antrenman yapacak.62 madalyaya sahip 16 yaşındaki milli sporcu Yaprak Selin Keskin, kentte standartlara uygun çalışacak havuz bulamadığı için antrenmanlarını içi sünger dolu havuzda yapıyordu. Haberin duyulması üzerine devreye giren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, genç kıza ve ailesine müjdeyi vererek Keskin’in bundan böyle Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüreceğini açıkladı. Haber üzerine duydukları memnuniyeti ifade eden genç kızın babası Osman Keskin, Bakan Kılıç’a teşekkür ederek, “Sağolsunlar sayın Bakanımız Kılıç yakından ilgilendi. Elimizden tuttu, bundan sonra inşallah daha iyi işler olacak diye düşünüyorum.

Yakın zamanda da bakanımızın attığı twitte de olduğu gibi Ankara Eryaman’da çalışmasına müsaade ettiler ve orada çalışmasını istediler. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Yani emek veren herkesin eline, emeğine sağlık, Bakan Beye de tekrar şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Sporun her zaman zorlukları var. Ama şu var koşullar, imkanlar daha geniş olunca sonuçlar da müspet olacak” dedi. “İnşallah her şey daha iyi olur” Milli sporcu Keskin de Bakan Kılıç’a teşekkürlerini sunarak şunları söyledi:
“Öncelikle şunu söylemek isterim, önümüzde çok engel vardı ve bu salonda çalışmak çok zordu. Bazen salon istediğimiz zaman büyük sıkıntılar oluşuyordu. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum önümü açtığı için. İnşallah hayırlısı olur benim için de ve Eryaman’da çalışmaktan da zevk alacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey daha iyi olur.” Gökten Ceylan
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.