X

İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi!

Karabük’ün Safranbolu Ilçesinde 3 Gündür Devam Eden Işitme Engelliler Türkiye Badminton şampiyonası Bugün Oynanan Yarı Final Ve Final Maçlarıyla Sona.

İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi!

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu, 2016-2017 faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası’na Ankara, Çankırı, Eskişehir, Elazığ, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Kastamonu, Kırşehir, Niğde ve Samsun olmak üzere 21 kulüpten 100’ün üzerinde sporcu katıldı. Şampiyona; minikler, yıldızlar-gençler ve gençler-büyükler kategorilerinde düzenlendi. Safranbolu Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda kulüpler kategorisi genel sıralamada Ankara EGO Spor Kulubü birinci, Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Eskişehir İç Hat Spor Kulübü üçüncü oldu.
Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Vali Yardımcısı ve Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdülkadir Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Öztürk ve İsmail Tek tarafından verildi. Şampiyona sonucunda başarılı olan sporcular milli takım kampına alınacak ve Samsun’da düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları’na (Deaflympics 2017) hazırlanacak.
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.