X

İhlas Koleji Sporcusu Boğaziçi Karate Şampiyonasında Ikinci Oldu

İstanbul’da Düzenlenen 30. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda Ihlas Koleji Karate Spor Kulübü Sporcusu Elif şişmanoğlu Ikinci Olarak Büyük Bir Başarıya.

İhlas Koleji Sporcusu Boğaziçi Karate Şampiyonasında Ikinci Oldu

Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda iki gün süren müsabakalarda 25 ülkeden toplam 1502 sporcu mücadele ederken toplam 135 dalda madalyalar sahiplerini buldu. Turnuvaya yıldız bayanlar kategorisinde 2006 doğumlular 32 kiloda yarışan Elif Şişmanoğlu ikinci olarak önemli bir başarı elde etti. Turnuvanın ardından konuşan Şişmanoğlu, gelecek turnuvalarda şampiyon olmak için mücadele edeceğini söyledi. Yeltekin: “Elif Şişmanoğlu’nu kutluyorum.” İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, 30. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda kendi kategorisinde ikinci olan Elif Şişmanoğlu’nu kutladı. İhlas Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren İhlas Koleji Karete Kulübü’nün birçok başarıya imza attığını ifade eden Yeltekin, “Kürşad Usda’nın antrenörlüğünde takımımız bu yıl sayısız başarı elde etti. Gelecek vadeden birçok sporcu bizim kulübümüzde spor hayatına devam ediyor. Hedefimiz bu gençlerimizin milli takım forması ile başarılar elde etmelerine yardımcı olmaktır.” dedi. 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.