X

İhlas Koleji öğrencisi Karatede Balkan üçüncüsü Oldu

Bu Yıl Istanbul’un Ev Sahipliğini Yaptığı 22. çocuklar Balkan Karate şampiyonası’nda Ihlas Koleji öğrencisi Emin Can Istanbullu, Balkan üçüncüsü.

İhlas Koleji öğrencisi Karatede Balkan üçüncüsü Oldu

Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan 783 sporcu katıldı.
Şampiyonada 2007 doğumlu erkekler 45 kiloda mücadele eden Emin Can İstanbullu, elde ettiği üçüncülükle başarılarına bir yenisini daha ekledi. Usda: “İhlas Kolejini milli takımımızda başarıyla temsil ettik.” İhlas Koleji Karate Spor Kulübü antrenörü Kürşat Usda, kulüp olarak iki sporcu ile milli takımda yer aldıklarını ve Emin Can İstanbullu’nun üçüncülüğü ile çok mutlu olduklarını ifade etti. İhlas Kolejini milli takımda başarıyla temsil ettiklerini belirten Kürşat Usda, “Emin Can kendi yaş kategorisindeki en önemli turnuvada madalya kazanırken, bir diğer sporcumuz Burkay Turgayhan Köseoğlu’da milli formayı giymenin gururunu yaşadı. Her iki sporcumuz da gelecekte daha iyi sonuçlar alacaklar” dedi.

Yeltekin: “Emin Can’ı yürekten tebrik ediyorum.” İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, milli forma ile Balkan Şampiyonası’nda üçüncülük elde eden Emin Can İstanbullu’yu tebrik etti. Emin Can’ın çok kabiliyetli ve başarılı bir sporcu olduğuna dikkat çeken Yeltekin, “Karate Spor Kulübümüzün antrenörü Kürşad Usda başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hem Emin Can hem de Burkay milli takım formasıyla İhlas Kolejini en iyi şekilde temsil ettiler. Bir kez daha kendilerini kutluyorum” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.