X

Hüseyin Kaya: “bayrağımızı 2020 Olimpiyatları’nda Göndere çekmek Istiyoruz”!

Güreş Federasyonu Başkanvekili Hüseyin Kaya, 2016 Rio Olimpiyatları’nda Elde Ettikleri Başarıları Egale Etmek Istediklerini Söyleyerek, “en Büyük Hedefimiz Ise.

Hüseyin Kaya: “bayrağımızı 2020 Olimpiyatları’nda Göndere çekmek Istiyoruz”!

Güreşte sezonun ilk önemli organizasyonu olan Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Güreş Turnuvası, bugün İstanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda başladı. A Milli takım hazırlık kampında yer alan sporcuların yanı sıra Rize’de gerçekleştirilen U-23 Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden güreşçiler de bu turnuvada yer alıyor. Türkiye adına yaklaşık 80 sporcunun yer aldığı turnuvada başarılı olan sporcular, Türkiye’yi 2017 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek. “2020 Olimpiyatları’nda bayrağımızı göndere çekmek” Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Güreş Turnuvası hakkında İHA’ya açıklamalarda bulunan Güreş Federasyonu Başkanvekili Hüseyin Kaya, “Vehbi Emre turnuvamız güreş camiasının prestij turnuvalarındandır. Bu turnuvada şampiyon olan güreşçilerimizi Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına göndereceğiz. Hedefimiz, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nın Grekoromen Milli Takımlarını belirlemek. Şu anda burada 8 ülkeden 300’e yakın sporcu mücadele etmekte. İnşallah bizim kardeşlerimiz de buradan alınlarının akıyla çıkacaktır. Geçtiğimiz hafta U-23 Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olan arkadaşlarımızı ödüllendirmek için bu turnuvaya da kattık. Musa başkanımızın yönetimindeki federasyonumuzun amacı, 2016 Rio Olimpiyatları’nda elde ettiğimiz başarıyı egale edip, daha da ileriye götürmek. Bu hedeflere ulaşmamızda bizlere yardımcı olan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanımıza teşekkür ediyorum. En büyük hedefimiz ise, bayrağımızı 2020 Olimpiyatları’nda tekrar göndere çekmek” diye konuştu.  Uygar Aydın
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.