X

Fatih Terim: Herkes Aklındaki Sorulara Cevap Bulacak

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bu Yıl Ikincisi Düzenlenen Futbol Zirvesi’nin Herkesin Aklındaki Sorulara Cevap Bulacağı Bir Platform Olduğunu.

Fatih Terim: Herkes Aklındaki Sorulara Cevap Bulacak

Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. Birçok ulusal ve uluslararası katılımcının yer alacağı zirvede futbol üzerine oturumlar yapılarak gündem de olan sorular bu oturumlarda cevabını bulacak. “Herkes için faydalı bir zirve olacak” Bu sene ikincisi yapılan zirveye sürpriz olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığını söyleyen Fatih Terim, “Onun gelmesiyle buraya katılım da bir hayli artmış durumda. Yerli ve yabancı birçok misafirimizi ağırlıyoruz burada. Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu’na da çok teşekkür ediyorum. Burada kim ne bilmek istiyorsa, kimin aklında ne varsa öğrenebilir. Gayet herkes için faydalı olabilecek bir zirve bu. Çeşitli futbol adamlarımız olacak ve futbol adına kendi bildiklerini aktaracak. Bundan sonra da zirvemiz geleneksel hale gelip devam edecek. Bu sene uluslar arası alandan gelmiş birçok arkadaşımız var. Ben de onlara moderatörlük yapacaktım ama kampa gideceğim. Tekrar bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.  Uygar Aydın – Bozhan Memiş
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.