X

Arda Turan üç Hafta Yok

Barcelona, Milli Futbolcu Arda Turan’ın Yaklaşık üç Hafta Sahalardan Uzak Kalacağını Açıkladı.

Arda Turan üç Hafta Yok

Barcelona’dan yapılan açıklamada, sağlık kontrollerinin ardından başarılı oyuncunun sağ bacağındaki addüktör kasından (kasık) sakatlandığı belirlendi. Arda Turan, 2018 Dünya Kupası elemelerinde A Milli Takım’ın Finlandiya’yı 2-0 yendiği maçta görev almış, Moldova ile oynanan hazırlık maçının kadrosundan ise sakatlığı sebebiyle çıkarılmıştı.

Arda Turan, Katalan ekibinin Granada (D), Sevilla, Malaga (D) ve Juventus (D) ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek. 
Arda Turan: 100 yıllık tarihimizde kaç tane benden var 22 Mart 2017 09:47 Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan, mütevazi olamayacağını, Türk futbol tarihinin en iyilerinden birisi olduğunu söyleyerek açıklamalarda bulundu.… Arda Turan hakkında şok karar 01 Mart 2017 17:11 Barcelona’da forma giyen Arda Turan, bu akşam La Liga’da oynanacak Sporting Gijon maçının kadrosuna alınmadı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.