X

Başkan Tarhan’dan çalışanlara masa tenisi jesti

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN, PERSONEL ARASINDAKİ KURUM İÇİ İLETİŞİM, DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRMEK VE ÇALIŞANLARI SPOR YAPMAYA TEŞVİK ETMEK AMACIYLA MASA TENİSİ ALANI OLUŞTURTTU.

Başkan Tarhan’dan çalışanlara masa tenisi jesti

Mezitli Belediyesi personel arasındaki kurum içi iletişim, dostluk bağlarını güçlendirmek ve çalışanları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla masa tenisi alanı oluşturdu.

Belediyeye ait kafeteryanın oyun alanına kurulan ve öğlen molalarında aktif olan masa tenisine personeller yoğun ilgi gösterdi. Çalışma arkadaşlarının tenis maçını seyretmek için yanlarına giden Başkanı Neşet Tarhan, önümüzdeki günlerde personeller arası masa tenisi turnuvası yapacağını dile getirdi. Daha sonra raketi eline alan Tarhan, ısınma atışı yaptı. Boyunun uzun olmasını avantaja dönüştüren Tarhan, yaklaşık 15 dakika süren rallide rakibi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk’ü terletti.

Daha önce oyun alanına ayak bilardosunu kurduklarını dile getiren Tarhan, “Çalışanlarımıza rahat ve stresten uzak bir ortam sunmak adına tüm imkanları sağlıyoruz. Personellerimiz, pandemi öncesi futbol takımı oluşturarak belediyemize ait halı sahalarda ter döküyorlardı. Personeller arası diyalogu ve takım ruhunu güçlendirmek için çeşitli turnuvalar düzenledik. Şimdi ise belediye ana hizmet binamızda ayak bilardosunun yanı sıra masa tenisini kurduk. İlerleyen günlerde masa tenisi turnuvaları yapmayı planlıyoruz. Çalışanlarımızın öğlen molalarında spor yaparak hareket etmelerini istiyoruz” dedi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.