X

Mardin’de spor güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

MARDİN’DE İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mardin’de spor güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

Mardin’de spor güvenlik kurulu toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Demirtaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Mardin’de oynanacak olan TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig müsabakaları öncesi ve sonrasında oluşabilecek olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ile bu tedbirlerin uygulamalarının sağlanması, yöntemlerin tespiti ve korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirler görüşüldü.

TFF 3. Ligde Mardin Fosfatspor’un oynayacağı müsabakalarda korona virüs salgını nedeniyle uygulanacak tedbirlerin yanı sıra fikstürün değerlendirilmesi, TFF 3. Lig grup takımlarının risk analizleri ve Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunun son durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

GAMER toplantı salon’unda gerçekleşen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Aydın, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Uğur Kandemir, İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve Mardin Fosfat Spor Kulüp yöneticileri katıldı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.