X

Hilmi Kulluk: “Tüm Konya’yı armamızın etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, şehri Konyaspor çatısı altında toplanmaya, güç birliği yapmaya ve taraftarları deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçına davet ederek, "Gücünüzü tam anlamıyla yanımızda hissettiğimizde önünde durulamayacak bir dip dalganın Süper Lig'i etkisi altına alacağına inanıyoruz" dedi.

Hilmi Kulluk: “Tüm Konya’yı armamızın etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”

Hilmi Kulluk açıklamasında, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve ekibi ile anlaşmalarının ardından saha dışında yapılanların saha içindeki başarılı sonuçlarla birleşince yeni kapılar ve yeni hedeflerin kendiliğinden açıldığını söyledi. Bu yolda sağlam adımlarla yürümek için daha çok desteğe ihtiyaçları olduğuna değinen Kulluk, “Bizler bu süreçte ailemize, işlerimize, özel hayatımıza ayırdığımız zamanın büyük bölümünden feragat ederek daha çok çalışacağız. Başta hocamız olmak üzere, teknik heyetimiz, futbolcularımız zihinsel ve fiziksel olarak daha fazla efor sarf edecek, taraftarlarımız bir önceki maçtan daha fazla sayıda ve çok daha büyük sinerjiyle tribünde yerini alacak. Buna inancımız sonsuz. Ancak çok daha büyük hedeflere yürümek için hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu saydıklarımız yeterli olmayacak. Söz konusu olan topyekün bir şehrin ayağa kalkması, aynı duygu ve düşüncelerle aynı hedefe doğru yürümesidir. Bunun için Konya’nın bütün dinamiklerinin Atiker Konyaspor çatısı altında güç birliği yapması ve ellerini taşın altına koyması gerekmektedir” dedi.

“Dip dalga Süper Lig’i etkisi altına alacak”Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.