X

Szalai’den maç sonu şok tepki!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Attila Szalai, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamayla yayıncı kuruluşa tepki gösterdi. Maç hakkında görüşü sorulan 23 yaşındaki savunmacı, değerlendirmek yapmak istemediğini, yapsalar da yayınlanmadığı belirtti.

Szalai’den maç sonu şok tepki!

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News‘te F5Haber‘e abone olun

F5Haber‘e Google News‘te abone olun

İlk maçı olmasına rağmen iyi bir performans ortaya koyan ve takımla uyumu gözlerden kaçmayan Szalai, maç sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirme yapmadı.

YAYINCI KURULUŞA TEPKİ

Maç hakkındaki düşünceleri sorulan Macar savunmacı, “Karşılaşma hakkında değerlendirme yapmak istemiyorum. Zaten konuşsak da yayınlamıyorsunuz” sözleriyle yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

“F.BAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI TAKIMI”

Karşılaşmayı FB TV’ye değerlendiren Attila Szalai, “Fenerbahçe, Türkiye’nin en başarılı futbol takımı. Dünyada herkes bunu biliyor, Macaristan’da da biliniyor.” diye konuştu.

TEPKİ KAYSERİSPOR MAÇINDA DA SÜRDÜ

Fenerbahçe’de futbolcular, Kayserispor maçına üzerlerinde beIN Sports’un renkleriyle ”Be Fair” (Adil ol) yazılı tişörtler ile çıktı. Aynı yazılar reklam panolarında da yer aldı.

F.BAHÇE’DEN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuların kurallar gereği maç önü ve sonu röportajlarına katıldığı belirtilirken “Teknik Direktörümüz ve futbolcularımız kurallar doğrultusunda maç önü ve maç sonu röportajlarına katılmışlardır. Oyuncularımızın röportajlarının şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.