X

Kayserispor bombayı patlattı: Jhonder Cadiz

Kayserispor, Benfica’nın Setubal’dan 3 milyon euroya kadrosuna kattığı Jhonder Cadiz’i renklerine bağlıyor.

Kayserispor bombayı patlattı: Jhonder Cadiz

Kayserispor transferde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir mesai içerisinde. Sarı-kırmızılıların ana önceliği ise hücum hattının en ucu… İç Anadoluekibi geçen sezondan bu yana çektiği golcü sıkıntısını gidermek için uzun bir süredir arayıştaydı. Sonunda hedef netleşti: Jhonder Cadiz… Benfica’nın geçen sezon Setubal’da yıldızlaştıktan sonra 3 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı 24 yaşındaki golcüyü kiralamak adına girişimlere başlayan Kayseri, önemli mesafe katetti. Oyuncunun kendisine 600 bin euro, kulübüne ise 400 bin euroluk bir teklif gitti.
 
Telafi zamanı
 
Satın alma opsiyonuyla kiralanması planlanan futbolcuyla ilgili Portekiz devinin yanıtı bekleniyor. Öte yandan Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da çalışmalar son sürat devam ediyor. Sakatlıkları devam eden Eray İşcan ve Alpay Çelebi dışında eksiği bulunmayan Hikmet Karaman’ın takımında oyuncular ilk maçtaki yenilgiyi telafi etmek istiyor.
 
(Fanatik)

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.