X

Adana Demirspor’da Sneijder olmadı Mouche geliyor

Süper Lig hedefi doğrultusunda kesenin ağzını açan Adana Demirspor, Sneijder'den beklediği yanıtı alamadı. Lacivert-Mavililer, daha önce Kayserispor forması giyen Arjantinli 10 numara Pablo Mouche ile anlaştı.

Adana Demirspor’da Sneijder olmadı Mouche geliyor

Sezon başında 20’nin üzerinde takviye yapan Adana Demirspor, Ocak ayında da transfer şampiyonu olmaya hazırlanıyor. Yılmaz Vural yönetimindeki Güney ekibi büyük oynuyor. Daha önce Wesley Sneijder için temaslarda bulunan Adana Demir’de, Yılmaz hoca bizzat telefonla Hollandalı yıldızı aramış ve “Adana Demirspor’a gel, kral ol” demişti. 35 yaşındaki Sneijder bir türlü geri dönüş yapmazken, yıllık 2 milyon Euro’luk teklifi yetersiz gördüğü öğrenildi. Adana Demirspor ise hemen B planını devreye soktu ve çok önemli bir 10 numara ile anlaştı.
 
Milli takımda oynadı
Lacivert-Mavililer, daha önce Kayserispor forması giyen Pablo Mouche ile el sıkıştı. 31 yaşındaki Arjantinli maestro, 2014’te 3 milyon Euro karşılığında Palmeiras’a transfer olmuştu. Mouche kariyeri boyunca Arjantin Milli Takımı’nın formasını da 5 kez terletti.  (Fanatik)
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.