X

Marcao hatasının nedenini açıkladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz ekibi Benfica'ya 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada Galatasaray taraftarlarının tepkisini çeken Marcao, Benfica maçı hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Marcao hatasının nedenini açıkladı

O Jogo sitesine röportaj veren Marcao, maçı katleden İspanyol hakem Jesus Manzano’nun penaltı kararına tepki gösterdi. Brezilyalı defans oyuncusu, Seferovic’in gol pozisyonundaki hatası nedeniyle ise yağmuru suçladı.

TALİHSİZ ANLAR YAŞADIK

Brezilyalı stoper, yaptığı açıklamada, “Pozisyon penaltı değildi ancak hakem düdüğünü çaldı. Talihsiz anlar yaşadık. Seferovic’in golünde saha ıslanmıştı. İlk önce ben oraya gidecektim ama vücudunu önüme koydu. Rövanşta bu hataları tekrarlamayacağız. Daha iyi bir oyun oynayacağız. Benfica’da genç futbolcular teknik direktörün güvenini boşa çıkarmadı. Beni şaşırtmadılar. Hem as hem de yedek kadrolarında iyi futbolcular bulunuyor” şeklinde konuştu.

Fatih Terim, Kasımpaşa galibiyetinin ardından Marcao ve Luyindama ikilisinden çok memnun olduğunu söyledi…Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.