X

‘İşimiz çok zor’

Galatasaray'ın sahasında Benfica'ya 2-1 yenildiği maçın ardından teknik direktör Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu.

‘İşimiz çok zor’

Rövanş için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “İşimiz çok zor. Benfica’nın iyi bir takım olduğunu daha evvel de söylemiştim. Şimdiki düşüncemiz Kasımpaşa maçı, ondan sonra rövanşa konsantre olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Futbolda bitmeden ümidi kaybetmek yok. Çok zor ama her şeyi deneyeceğiz.” dedi.

Penaltının oyuna etki ettiğini vurgulayan Terim, UEFA Kupası’nda VAR sisteminin olmamasıyla ilgili serzenişte bulundu.

“Penaltı, oyunumuza etki etti. Pozisyonun penaltı olduğunu sanmıyorum. UEFA kendi kupasına üvey evlat muamelesi yapıyor. Öbür tarafta VAR var, burada yok. İsmi de UEFA Kupası.”

Terim, Mariano ile ilgili sorulan soruya ise “Mariano 11-12 gündür yok. Koruma amaçlı olarak ilk 11’de başlatmadık. Yoksa son maçın iyi oyuncularından biri Martin’di. O yüzden başlamakta sakınca görmedik.” şeklinde cevap verdi.

“Luyindama ve Marcao’dan daha çok hatalı olanlar vardı”

“Luyindama da Marcao da çok iyi oynadılar bence. Gollerde onların ismi geçtiği için hatayı onlar yaptı gibi görünüyor ama 90 dakikaya bakınca sahanın 2 önemli isimleri onlardı. Hata yapacaklar, onlar da genç. Her geçen gün gelişerek devam edecekler. Şahsi hatalar yapmalarına rağmen, onlardan daha çok hatalı olanlar vardı. Önlerindeki orta saha. Çıkarken kaptırdığımız toplar sıkıntı oldu.”

Kaynak: TRT SPOR

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.