X

Spor kurslarına katılan çocuklar sertifikalarını aldı

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYGUN ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENDE, BAYRAKLI BELEDİYESİ JİMNASTİK YARIŞMACI TAKIMI VE TEKVANDO ÖĞRENCİLERİNİN GÖSTERİSİ İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI.

Spor kurslarına katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün, korona virüsü salgını nedeniyle açık havada gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam sporu tekvando, jimnastik ve kick boks kurslarına katılan 500’e yakın çocuk, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, geçtiğimiz günlerde kendisine mektup yazarak teşekkür eden kursiyerleri, sertifika töreninde de yalnız bırakmadı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen törende, Bayraklı Belediyesi Jimnastik Yarışmacı Takımı ve tekvando öğrencilerinin gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından, kurslara katılan çocuklara sertifikaları Başkan Sandal ve meclis üyeleri tarafından verildi. Etkinlik tüm öğrencilerin elinde Türk bayraklarıyla çektirdiği anı fotoğrafıyla son buldu.

Salgın döneminde çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetlere ara vermediklerini vurgulayan Başkan Sandal, “Vizyonuna çocuk ve gençlik kenti olma hedefini koymuş bir belediyeyiz. Bu kapsamda salgın sürecinde, spor salonlarındaki kurslarımızı parklara ve açık alanlara taşıdık. Tüm spor sahalarımızı, parklarımızı, yürüyüş yollarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Çocuklar bizim her şeyimiz. Her zaman onların yanında olacağız” dedi.

Şehit Ümit Boz Spor Tesisinde düzenlenen törene ayrıca; Bayraklı Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Emel Aslan Hür, meclis üyeleri; İsmail Sarı, Şehmuz Bıçakçı, Zehra Ongun, Serap Keskin, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hamza Işık, Alpaslan Mahallesi Muhtarı Fahri Karatay, Adalet Mahallesi Muhtarı Ali Uluç, Çiçek Mahallesi Muhtarı Sezai Çelik ve velilerde katıldı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.