X

Aliağaspor’dan 2 transfer birden

PROFESYONEL LİGE ÇIKMA HEDEFİ İLE YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜREN ALİAĞASPOR, MARDİN FOSFATSPOR’DAN ŞEFİK KOZ İLE PAYASSPOR’DAN FATİH SOMUNCU’YU (SAĞDA) KADROSUNA DAHİL ETTİ.

Aliağaspor’dan 2 transfer birden

Profesyonel lige çıkma hedefi ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aliağaspor, Mardin Fosfatspor’dan Şefik Koz ile Payasspor’dan Fatih Somuncu’yu kadrosuna dahil etti.

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan ve sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren İzmir temsilcisi Aliağaspor, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Yeni sezon hazırlıklarını profesyonel lige çıkma hedefi ile gerçekleştiren Aliağaspor, bu doğrultuda Mardin Fosfatspor’dan 22 yaşındaki kenar hücum oyuncusu Şefik Koz ile Payasspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Somuncu’yu kadrosuna dahil etti.

Takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç futbolcular, İzmir’in önemli bir kulübüne geldiklerini belirterek sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini dile getirdiler.

Aliağaspor’un antrenmanını izleyen ve tüm futbolculara başarılar dileyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise yeni transferler Şefik Koz ve Fatih Somuncu’yu takıma katılmalarından dolayı tebrik etti ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.