X

Çukurca Belediye Başkanı Dündar rafting yaptı

HAKKARİ'NİN ÇUKURCA BELEDİYE BAŞKANI ENSAR DÜNDAR, ZAP RAFTİNG VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN RAFTİNG ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Çukurca Belediye Başkanı Dündar rafting yaptı

Hakkari’nin Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Zap Rafting ve Doğa Sporları Kulübü tarafından organize edilen rafting etkinliğine katıldı.

Köprülü mevkiinde hazırlanan bota binerek kürek çeken Başkan Dündar, yaklaşık 8 kilometrelik parkurda 1,5 saat rafting yaptı. Parkur sonrası açıklama yapan Başkan Dündar, 2020 yılında pandemiden dolayı zorunlu olarak alınması gereken tedbirlerden dolayı istenilen şekilde geçmediğini belirterek, “Bizim hedefimiz, ilçemizi doğa sporlarıyla tüm Türkiye’de markalaştırmaktır. Başta rafting olmak üzere diğer sporlarla beraber en elverişli hale getirmektir. Bu yönde projelerimiz vardı. Fakat bu yılı pandemiden dolayı böyle geçirmek zorunda kaldık. İlçemizde kurduğumuz Zap Rafting Kulübü birçok başarıya imza atmış ve ileriki aşamalarda ilçedeki birçok sporcu için umut ışığı haline geldi. İnşallah bu pandemi sürecini geçirdikten sonra kulübümüz çalışmalarına devam edecektir. Bundan sonra da her anlamda kulübümüze desteklerimiz devam edecek” dedi.

Yapılan rafting etkinliğine Zap Rafting ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Muharrem Parlak ve kulüp sporcuları da katıldı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.