X

TOFAŞ adını Türkiye Şampiyonası finaline yazdırdı

Adana’da gerçekleştirilen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan TOFAŞ Erkek Voleybol Genç Takımı, adını final eta...

TOFAŞ adını Türkiye Şampiyonası finaline yazdırdı

Adana’da gerçekleştirilen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan TOFAŞ Erkek Voleybol Genç Takımı, adını final etabına yazdırdı.
Adana’da gerçekleştirilen 2017-2018 voleybol sezonu Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında, Genç Erkekler kategorisinde Bursa birincisi olan TOFAŞ, grup karşılaşmalarında 3’te 3 yaparak adını final grubuna yazdırdı. D Grubunda ilk olarak Tekirdağ Gençlik Hizmetleri’ni 3-0 geçen mavi-yeşilliler, ikinci maçta Malatya Büyükşehir Belediyespor’u da mağlup etmeyi başardı. Gruptaki son maçını bugün Tokat Belediye Plevne ile oynayan Bursa ekibi, rakibini 20-25, 25-22, 25-11 ve 25-11’lik setlerle 3-1 yendi ve 9 puanla birinci sırada yer alarak adını son 16’ya yazdırdı. TOFAŞ Erkek Voleybol Genç Takımı, final etabındaki eleme maçını 18 Mayıs Cuma günü G Grubu ikincisi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Adana Yüreğir Spor Salonu’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak.
(Yusuf Ali Arslan /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.