X

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul Şampiyonu Sorana Cirstea

TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde 19-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da Rumen tenisçi Sorana Cirstea ...

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul Şampiyonu Sorana Cirstea

TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde 19-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da Rumen tenisçi Sorana Cirstea ikinci WTA tekler zaferini elde etti.
1 numaralı seri başı, dünya 17 numarası Belçikalı raket Elise Mertens’i 1 saat 40 dakika süren final karşılaşmasında 6-1, 7-6 (3) yenen Cirstea 18 yaşında Taşkent’te kazandığı zaferin ardından 13 yıl sonra ikinci kupasını İstanbul’da kaldırdı. Klasmanda 67. Sırada bulunan Cirstea set kaybı yaşamadan geldiği finalde Mertens’in servisini beş kez kırdı ve ikinci servis puanlarının yüzde 70’ini kazandı.

ÇİFTLERDE ŞAMPİYON MERTENS/KUDERMETOVA
Çiftlerde ise şampiyonluk 1 numaralı seri başı Elise Mertens ve Veronika Kudermetova’nın oldu. Belçika Mertens ve Rus Kudermetova, 2 numaralı seri başı Japon tandem Nao Hibino / Makoto Ninomiya çiftini 6-1, 6-1 ile yenerek birlikte ilk şampiyonluklarına uzandı.
-İHA-

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.