X

Sivasspor, Kopenhag’a konuk olacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak olan DG Sivasspor, Avrupa kup...

Sivasspor, Kopenhag’a konuk olacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak olan DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 20. maçında sahne alacak.
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Sivasspor, yarın Kopenhag’a konuk olacak. Parken Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak müsabakayı Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini 2 farkla yenip bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

SİVASSPOR’DA 3 EKSİK
Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı devam eden Aaron Appindangoye, Pedro Henrique ve sağlık sorunları bulunan Goutas, Kopenhag karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

AVRUPA’DAKİ 20. KARŞILAŞMA
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Kopenhag mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 20. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 19 müsabakada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 21 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 33 gole engel olamadı.
(Oğuzhan Sarzep/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.