X

Selim Ay ve Gökhan Akkan ile yeniden sözleşme imzalandı

Çaykur Rizespor’un file bekçisi Gökhan Akkan ve tecrübeli stoperi Selim Ay ile sözleşme uzatıldı....

Selim Ay ve Gökhan Akkan ile yeniden sözleşme imzalandı

Çaykur Rizespor’un file bekçisi Gökhan Akkan ve tecrübeli stoperi Selim Ay ile sözleşme uzatıldı.
Çaykur Rizespor sözleşmeleri sona eren tecrübeli file bekçisi Gökhan Akkan ve tecrübeli stoper Selim Ay ile yeniden anlaşma sağladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Başkan Tahir Kıran’ın da katılımı ile gerçekleşen imza töreninde, Selim Ay ile 3; kaleci Gökhan Akkan ile ise 2 yıl daha sözleşme imzalandı.

’YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMAYACAKLAR’
İmza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran “Rizesporumuza, şehrimize ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İkisi de Rizespor’da çok mutlular. Rizespor’da devam etmek istiyorlar. Mukavelelerini yeniliyoruz. Allah’ın izni ile yüzümüzü kara çıkartmayacaklar” dedi.

’AİT OLDUĞUMU HİSSETTİĞİM YERDE TEKRAR SÖZLEŞME YENİLİYORUZ’
Rize’de çok mutlu olduğunun altını çizen Selim Ay da “Şu an gerçekten çok mutluyum. İlk defa sözleşme imzalıyor gibide heyecanlıyım. Geçen yıl geldim Rize’ye. Sanki yıllardır buranın evladıymışım, burada büyümüşüm gibi hiç bana yabancılık çektirmediler. İkinci senemde kaptanlık gibi önemli bir görevi üstlenmemi istediler. Bunun üzerine mutlu olduğum, ait olduğumu hissettiğim yerde tekrar sözleşme yeniliyoruz. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

’İNŞALLAH NASİP OLUR, MİLLİ TAKIMDA OYNAYIP RİZESPOR’A DA KATKI SAĞLAYARAK GİDERİM’
Hedefinin milli takımda yer bulabilmek olduğunu dile getiren kaleci Gökhan Akkan ise “Uzun zamandır Rize’deyim. Mutlu olduğum aslında ait olduğum yerdeyim. Rize’de olmaktan mutlu olduğum her zaman dile getiriyorum. Burada devam etme şansını bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Sevdiğim yerdeyim, sevdiğim şehirdeyim. Başkanımız bana ‘Milli takımda oynamadan seni buradan göndermeyeceğim’ dedi. İnşallah nasip olur, milli takımda oynayıp Rizespor’a da katkı sağlayarak giderim” dedi.
(Hasan Fehmi Demir/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.