X

Rahmi Vardı: "Boupendza’nın test sonucuyla ilgili bir tespit yok"

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, golcü futbolcu Boupendza’nın ülkesinin milli takımında korona virüse yakalandığına dair çıkan haberlere ilişkin, ...

Rahmi Vardı: "Boupendza’nın test sonucuyla ilgili bir tespit yok"

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, golcü futbolcu Boupendza’nın ülkesinin milli takımında korona virüse yakalandığına dair çıkan haberlere ilişkin, "Şu an Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz. Öyle bir tespit yok. Geldikten sonra test yapılıp açıklama yapılacak" dedi.Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, golcü futbolcu Boupendza’nın ülkesinin milli takımında korona virüse yakalandığına dair çıkan haberlere ilişkin, "Şu an Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz. Öyle bir tespit yok. Geldikten sonra test yapılıp açıklama yapılacak" dedi.
Hatayspor’un golcü futbolcusu Aaron Boupendza’nın, Gabon Milli Takımı’nda korona virüse yakalandığı yönünde çıkan haberlerin ardından Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, İHA’ya açıklamalarda bulundu. Vardı, ellerinde tespit edilmiş böyle bir durumun olmadığını vurgulayarak, "Kendi ülkesindeki gazeteciler böyle bir haber yapmış. Kendi takımıyla herhangi resmi bir bağlantı kurulmadı. Şu an Türkiye’ye gelmesini bekliyoruz. Öyle bir tespit yok. Geldikten sonra test yapılıp açıklama yapılacak" ifadelerini kullandı.
(Adem Karagöz /İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.