X

"Haaland ve Odegaard’ı izlemeye gittik, karşımıza Ozan ve Çağlar çıktı"

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya’da Norveç’i 3-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Avrupa basının...

"Haaland ve Odegaard’ı izlemeye gittik, karşımıza Ozan ve Çağlar çıktı"

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya’da Norveç’i 3-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Avrupa basınında geniş yer buldu. Alman Kicker dergisi, "Ozan Tufan, Norveç’e karşı parladı" başlığını kullanırken, İspanyol AS gazetesinde ise, "Haaland ve Odegaard’ı izlemeye gittik ama karşımıza Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü çıktı" yazısı yer aldı.2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya’da Norveç’i 3-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Avrupa basınında geniş yer buldu. Alman Kicker dergisi, "Ozan Tufan, Norveç’e karşı parladı" başlığını kullanırken, İspanyol AS gazetesinde ise, "Haaland ve Odegaard’ı izlemeye gittik ama karşımıza Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü çıktı" yazısı yer aldı.
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya’nı Malaga şehrinde Norveç’i 3-0’la geçti. Millilerin bu galibiyeti Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Alman Bild gazetesi, "Haaland’a karşı galibiyet. Türkiye Dünya Kupası’nı hayal ediyor" başlığını kullanırken, Kicker dergisi ise, "Ozan Tufan Norveç’e karşı parladı. Başlangıçta erken, daha sonra olağanüstü" yazısıyla galibiyeti okuyucularına aktardı.
İspanyol AS gazetesi de, "Türkiye, Haaland ve Odegaard’ın kötü bir akşamında Norveç’i eziyor" başlığı altında, "Türkiye baştan sona Norveç’e karşı büyük üstünlük koydu. Haaland ve Odegaard’ı izlemeye gittik ama karşımıza Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü çıktı" yazısında yer verdi.
Marca gazetesi, Türkiye’nin Norveç zaferi hakkında, "Türkler durdurulamaz şekilde yoluna devam ediyor. Türkiye, Norveç’e fazla geldi" cümlelerini kullandı.
"Norveç’i geçen Türkiye grup liderliğine oturdu. Türkler için sorunsuz bir maç" yorumunda bulunan El Mundo Deportivo da, "Haaland ve Odegaardlı Norveç’e sert darbe" başlığıyla 3-0’lık galibiyeti ön plana çıkardı.
Hollanda’da yayın yapan Algemeen Dagblad gazetesi, "Türkiye bu sefer Norveç’i küçük düşürdü" başlığını kullandı. NOS ise, "Türkiye, Norveç’i de geçti ve Portakalların grubunda lider" dedi.
(Uygar Aydın/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.