X

Özcan Bizati: “Sadece bir 3 puan aldık, önümüzdeki maçta da puan yada puanlar almamız gerekiyor”

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Sadece bir 3 puan aldık, önümüzdeki maçta da puan yada puanl...

Özcan Bizati: “Sadece bir 3 puan aldık, önümüzdeki maçta da puan yada puanlar almamız gerekiyor”

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati, “Sadece bir 3 puan aldık, önümüzdeki maçta da puan yada puanlar almamız gerekiyor” dedi.
Süper Lig’in 37. haftasında Ç. Rizespor’u 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Özcan Bizati, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Bizati, “İyi bir maç oynamamız ve her şeyden önce 3 puan gerekiyordu. Bazen iyi oynamadan da 3 puan almak gerekiyordu. Onun bilincindeydik. Kötü oynadık anlamında söylemiyorum bunu. Maçın gerekliklerini yerine getirdik. İyi çıkışlar yaptık. İyi mücadele ettik. Oyuncularımız mücadeleyi hakikatten çok üst düzeyde tuttular. Tutmaya da devam edecekler. Bizim mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Sadece bir 3 puan aldık. Önümüzdeki maçta da puan yada puanlar almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
(Engin Yağcı – Cem Geçim – Yunus Emre Kartal/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.