X

Önce maç, sonra nikah

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Bodrumspor, Amed Sportif Faaliyetler maçında gelin-damat sürprizi yaşandı.

Önce maç, sonra nikah

Kısa süre önce tanışan ve evlenme kararı alan Halil Kurusıkı ile Nurdan Atilla, nikah öncesi Bodrumspor maçını izlemek için stada gitti. Bodruspor sevdalısı Halil Kurusıkı’nın maç gününe denk gelen düğün günün gelini elinden tutuğu gibi maça getirdi. Bodrum Belediye Başkanının yanına giderek maçı izleyen çift daha sonra nikahlarını kıydırıp düğünlerine gitti.
Yıllardır Bodrumspor’un hiçbir maçını kaçırmayan damat gelini de yanına alarak tribüne geldi. Tribünlerde gelin ve damadı gören taraftarlar ise kısa süreli bir şaşkınlığın ardından onlara tezahürat etmeye başladı. Bir süre müsabakayı izleyen gelin ve damat tezahüratlar eşliğinde stadyumdan ayrılarak nikah dairesine gitti.
Damat Halil Kurusıkı, Bodrumspor’a gönül verdiğini belirterek, “Bir sevdamız vardı Bodrumspor bugün bunu terk etmek zorunda kaldık mecburiyetten ama yine de bi gözüktük kendimizi gösterdik sahada” şeklinde konuştu. Gelin Nurdan Atilla ise, “Eşim çok seviyor Bodrumspor’u, ben de ona eşlik ettim bu gün. İnşallah Bodrumspor kazanır” dedi.
Maç, Amed Sportif Faaliyetler’in 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
(Eren Ayhan/İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.