X

Mourinho, kimsesizlerin yardımına koşuyor

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, korona virüs salgını nedeniyle İngiltere’de sokağa çıkamayan yaşlı insanlar için yardım paketleri hazırladı ...

Mourinho, kimsesizlerin yardımına koşuyor

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, korona virüs salgını nedeniyle İngiltere’de sokağa çıkamayan yaşlı insanlar için yardım paketleri hazırladı ve dağıtımını yaptı.
Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüs salgını nedeniyle İngiltere’de kısmi sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından, hayır kuruluşları ve sosyal dernekler, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar için harekete geçti. Tottenham’ın Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho da bu derneklerin yardımına koştu. Evden çıkamayan yaşlılar için gıda ve sağlık paketleri hazırlayan bir derneğin faaliyetlerine katılan Mourinho, kendi elleriyle hazırladığı bu paketleri, İngiltere’de yardıma muhtaç olarak belirlenen ailelere bizzat teslim etti.
57 yaşındaki çalıştırıcının bu hareketi, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.