X

Maratonda engel tanımadılar

39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda ilk startı alan engelli koşucular, performanslarıyla dikkat çekti. Arabalarıyla yarışan engelli yarışmacıların özellikle köprü çıkışındaki rampadan geçişleri alkış aldı.

Maratonda engel tanımadılar

39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda ilk startı alan engelli koşucular, engel tanımadılar. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün ardından başlayan rampada durmak bilmeyen engelliler, adeta engel tanımadılar. Yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan yarışta, sağlık ekipleri de koşucuları adım adım takip etti. Engelli yarışmacıların ardından başlayan maraton startının ardından oluşan görüntüler ise görülmeye değerdi. Altunizade’den verilen startın ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru koşmaya başlayan koşucular, bir anda boş köprünün üzerini doldurdu. Polis helikopterlerinin havadan takip ettiği maratonda, emniyet güçlerinin yanı sıra zabıta ekipleri de görev aldı. Birçok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra vakıflar da maratonda yer aldı.
(Bozhan Memiş – Mehmet Şirin Topaloğlu / İHA)

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.